Румънски водач се е опитал да подкупи полицаи. Това съобщиха от ОДМВР-Русе.

...
Румънски водач се е опитал да подкупи полицаи. Това съобщиха от ОДМВР-Русе.
Коментари Харесай

Румънец опита да подкупи русенски полицаи с 50 лева

 Румънски лидер се е опитал да подкупи полицаи. Това оповестиха от ОДМВР-Русе. На 28 октомври екип на бранш " Пътна полиция " - Русе,  работещ по надзор на пътното придвижване на основния път Русе – Бяла, в региона на километър 13 е спрял лек автомобил " Мерцедес Спринтер “ с румънски регистрационен номер, поради осъществено нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.

Водачът на автомобила, който се е движела в посока Бяла, не спазил маркировка " М1 “ и пътен знак B-24. При инспекцията станало ясно, че колата ръководи румънски жител на 48 години, като той показал на униформените единствено застраховка зелена карта, удостоверение за регистрация на МПС - румънски пример и персонална карта.

Служителите му поискали да показа и удостоверение за ръководство на МПС. Тогава лидерът се върнал до автомобила си и при повторното отиване до служебния автомобил с всички документи, ги подал на единия от служителите на реда, дружно с банкнота от 50 лв..

За случая е подаден сигнал в районно управление (на МВР) – Две могили, на място е осъществен оглед от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи, известена е и прокуратурата, а мъжът е арестуван по ЗМВР до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане за закононарушение по чл.304а от Наказателен кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР